Over de Wijngaerd

Op 16 Juli 1989 kwamen de eerste gerechten uit de keuken van Restaurant “De Wijngaerd”.  Sinds die dag is het steeds onze bedoeling om de klanten een mooie seizoensgebonden kaart aan te bieden.  Vis, vlees, wild, asperges, mosselen, als de juiste tijd er is, verschijnen ze op onze kaart.  Waarbij een ruim aanbod aan Katelijnse groentjes zeker niet mag ontbreken.

Als familierestaurant serveren wij u graag een (h)eerlijke, ouderwetse keuken met invloeden vanuit heel Europa.  Het is steeds onze bedoeling geweest dat u zich hier volledig thuis voelt,  met een menukaart vol klassiekers, want trends …. zijn er om ons terug in te halen.

Wij vragen U wel vriendelijk om de wachttijden te respecteren, daar elke bestelling à la minute wordt bereid en wij uitsluitend met verse producten werken.  Waarvoor dank. Uit eten is genieten.

’s Zomers hebben wij een klein terrasje achteraan, waar het heerlijk vertoeven is.

Ann en Rudi

Hoe kan je ons bereiken? Op Google Maps

Indien U van de E19 Brussel-Antwerpen komt

Uit Brussel:

Neem afrit 9 (Mechelen Noord) en volg richting Mechelen. Even verder, rechts de bocht volgen richting St-Katelijne-Waver. U neemt op de R6 ter hoogte van het ziekenhuis Sint Maarten (aan uw rechterkant) de afrit.  Aan de volgende verkeerslichten gaat u links.  Op deze baan (Liersesteenweg, N14) zal U aan de derde verkeerslichten aan uw rechterkant Restaurant De Wijngaerd vinden.

Uit Antwerpen:

Neem Afrit 8 (Rumst). Volg richting Duffel tot aan de verkeerslichten. Ga aan de lichten naar rechts tot in Walem dorp. Aan het einde van Walem dorp kan U links een straat in richting Sint Katelijne Waver (Lange Zandstraat). Volg deze tot aan de verkeerslichten. Op dit kruispunt zal U Restaurant De Wijngaerd vinden.

Indien U vanuit Lier komt

Rij richting Duffel via de N14 of N108. Daarna doorrijden richting Mechelen. Aan kruispunt met verkeerslichten is Restaurant “De Wijngaerd”

Indien U vanuit Mechelen komt

Richting Sint Katelijne Waver volgen of Lier. U zal dan op de Liersesteenweg komen. Gewoon volgen. Nadat U de ring voorbij bent, ligt Restaurant “De Wijngaerd” aan de derde verkeerslichten.

Indien U vanuit Putte of Heist-Op-Den-Berg komt

Richting O.L.Vrouw Waver rijden. Van daaruit richting Sint Katelijne Waver. In het centrum van Sint Katelijne Waver neemt U de Stationstraat. Deze volgen, over de stationsbrug en aan de eerste verkeerslichten is Restaurant ” De Wijngaerd”