Feestdagen

Beste klant,

Zoals u misschien hier al gelezen had, sukkelt Ann (onze enige echte Chef) met een rugblessure.  Een eerdere behandeling had niet het beoogde resultaat en hierdoor zal er een operatie moeten gebeuren eind November.

Daar wij ons dus tijdens de maand December  zullen moeten behelpen zonder deze belangrijke schakel in de Wijngaerd, komen er wat aanpassingen voor deze laatste maand van het jaar.   De openingsuren zullen wat veranderen (in December zullen wij pas openen vanaf 17 u – op zondag  wel een middag en avondshift)  en de menukaart beperken we ook voor deze periode.  Weekmenu’s zullen er even niet zijn.  De Wildmenu blijft lopen tot eind December.

Omdat het al zo’n donker jaar geweest is, openen wij ook tijdens de feestdagen met beperkte reservaties. Kerstavond 24 december en Oudejaarsavond 31 december openen we vanaf 18 u.  Kerstdag en 1 Januari zijn wij middag (12 u) en avond (18 u) geopend.  Deze keer zonder feestmenu’s.  Wel met de aangepaste à la carte kaart + Wildmenu.

Tweede Kerstdag 26 december gesloten

Van zondag 2 januari tot en met woensdag 5 januari gesloten.  Vrijdag 7 januari open vanaf 17 u.

Daarna hopen wij alvast dat alles weer als ooit voorheen… 😊

Sorry voor deze aanpassingen en beperkingen…  voor ons is dit ook niet de plezierigste periode in ons 32 jarig bestaan. Maar we houden er vooral de moed in natuurlijk !

groetjes

Ann en Rudi en het Wijngaerd Team