Menukaart

Tijdens deze coronaperiode is onze menukaart wat aangepast.

Onze Soepen

* Dagsoep of roomsoep

Koude voorgerechten

* Cocktail met grijze garnalen

* Carpaccio van rundvlees met pesto en parmezaanse kaas

* Salade “De Wijngaerd” (met spekreepjes)

Warme Voorgerechten

* Garnaalkroketten en kaaskroketten

* Kroketten oude Brugse kaas met Ardense ham

* Scampi Look of van de Chef

* Kikkerbillen in een lookbotersaus

* Calamares met huisgemaakte tartaarsaus

* Wijngaardslakken met een lookbotersausje

Lekker gezond met Katelijnse groentjes

* Koude Schotel van het huis

* Salade Niçoise

* Omelet vegetarisch

* Wok met Katelijnse groentjes (vegetarisch)

Pasta

* Spaghetti middelgroot

* Spaghetti groot

Visgerechten

Onze visgerechten worden steeds geserveerd  met aangepaste groentjes

*  Gebakken zeetong met huisgemaakte tartaarsaus en zijn salade

*  Kabeljauwfilet “De Wijngaerd” (Wijnsausje met champignons, garnaaltjes en tomaten)             

*  Gebakken zalmfilet met botersaus en seizoensgroentjes

                                     of met huisgemaakte tartaarsaus 

*  Brochette van zalm en scampi met wokgroentjes, oosterse saus en rijst

*  Forel op Ardense wijze (sausje met spekreepjes en champignons)             

*  Gegrilde sardienen op Provençaalse wijze              

*  Gegratineerd visserspannetje met diverse vissoorten             

*  Scampi in een gerookt spekjasje

Vleesgerechten

Menu Cow Onze vleesgerechten worden steeds geserveerd met aangepaste groentjes 

* Steak met saus naar keuze

* Reuzerundsbrochette met saus naar keuze

* Chateaubriand met warme groentjes en saus naar keuze (2 pers)

* Rundsfilet pur met warme groentjes en een saus naar keuze

Sauzen: Vleessaus, champignonroom, peperroom, Provençale                                                                                              Béarnaise, gebakken champignons of Roquefortsaus

* Bourgondische kiproulade met een vulling van groenten en kruiden

* Fijne kipfilet met saus naar keuze

* Witloof met hesp, kaassaus en aardappelpuree (niet in Juli of Augustus)

Desserten

* Vanille-ijs met verse chocoladesaus

* Vanille-ijs met verse fruitsalade

* Vanille-ijs met advocaat

* Vanille-ijs met aardbeien (seizoen)

*Vanille-ijs met warme krieken

* Flensje met suiker of siroop

* Flensje met ijs geflambeerd met Grand Marnier

* Sabayon met vers fruit en ijs

* Chocolademoelleux met een bolletjes vanille-ijs en seizoen fruit                  

* Heerlijke kaasschotel met stokbrood