Take Away

Donderdagmiddag, dus tijd om ons nieuw Take Away menu voor te stellen.    Voorlopig alleen nog maar vage geruchten over de heropening van de Horeca.   Wij tasten  nog volledig in het duister over wanneer of vooral wat er gaat kunnen of wat tijdelijk niet zal toegelaten worden.    Niets aan te doen, de enige zekerheid is: Dat wij graag,  tijdens dit zonnige Pinksterweekend, weer een beetje “De Wijngaerd” op uw de tafel thuis kunnen brengen.    Allee “beetjes” helpen om er toch nog een fijn weekend van te maken.. 😊

Elke week publiceren wij hier vanaf donderdagmiddag onze afhaalmenu                                                                

gemakkelijk zelf op te warmen in oven of microgolfoven,

wij bezorgen u de instructies

Wij beperken dit wekelijks tot vrijdag, zaterdag en zondag van 16.30 tot 19.00 u.

Dit alles moet natuurlijk op een  veilige manier gebeuren en volgens de ons opgelegde regels.   Het is niet onze bedoeling om teveel mensen gelijktijdig bij elkaar te brengen natuurlijk, daarom vragen wij om hieronder een afhaalmoment te kiezen.    Wij beperken dan ook het aantal afhalingen.

16.30 u tot 17.00

17.00 u tot 17.30

17.30 u tot 18.00

18.00 u tot 18.30

18.30 u tot 19.00

Betalen kan ter plaatse met uw kaart, cash (graag gepast) of storten op ons rekeningnummer

BE58 7885 4745 2679 (bewijs van betaling tonen aub)

U kan de gerechten oppikken via ons terras (bij slecht weer via voordeur).   Mogen wij u vragen om even in de auto te blijven zitten, indien wij een andere klant aan het bedienen zijn.

Ons aanbod kan u steeds vinden op onze Facebookpagina en website.  Wij beperken onze gerechten, maar veranderen met regelmaat ons aanbod.

Graag bestellen voor 14.00 u.  op 015/31 82 02 of dewijngaerd@scarlet.be  (niet via FB aub)

Weekend 29, 30 en 31 mei                                                                                                                                                                                          

Gemakkelijk zelf op te warmen in oven of microgolfoven, wij geven u de instructies mee  

Take Away

Soep:

  • Cressonsoep                                                                                                    6.50 per liter
  • Aspergesoep                                                                                                     8.00 per liter UITVERKOCHT

Voorgerechten

  • Zuiders slaatje met gerookte forel, geitenkaas en avocado                                               9.00 euro
  • Spaans tapasbordje(chorizo, tortilla, serrano, gemarineerde inktvis en manchego)  9.00  euro

Hoofdgerechten

  • Tagliatelle met kip, tuinbonen en Parmezaanse kaas                                                       12.00 euro
  • Lamsnavarin met voorjaarsgroentjes en gebakken patatjes                                            17.00 euro
  • Vispannetje (zalm, kabeljauw, pladijs) met spinaziepuree         UITVERKOCHT        17.00 euro

Dessert

  •   Appeltaart met mascarponemousse en notencrumble         UITVERKOCHT             6.00 euro
  • Kaasbordje (4 stuks) met mangochutney en rozijnenbrood                                             8.00 euro

 

Wijn rood: Castillo de Aresan – Tempranillo tinto fino  2017 (Spanje)                                  15.00 euro

Wijn wit:  Le Souffle du Géant  – Ventoux       2016 (Frankrijk)                                                15.00 euro