Oudejaarsavondmenu

Oudejaarsavond 2012-2013

Oudejaarsavondmenu 31 December

(alleen op reservatie)

2019 verdient zeker nog een laatste aperitiefje

*****

Carpaccio van gerookte eend met rode bietensla, pecorin0 schilfers, eryngii champignons en notencrumble

*****

Romige soep van pastinaak met shiitake en zalm rillette

*****

Saffraanrisotto met pompoen, tuinbonen en zeevruchten (*)

*****

Frisse sorbet

*****

Kabeljauwhaasje met langoustine, groene kool, krokant spek, limoen-dille sausen pommes chateaukes

of

Surf en Turf van rund en kreeft met artisjok, Madeirasaus en amandelkroketjes

*****

2020 mag ons zoet overweligen

*****

Koffie met snoepgoed

 62.00 Euro (menu met twee voorgerechten)

                                                                                58.00 Euro (menu zonder voorgerecht Saffraanrisotto) (*)