Aangepaste menukaart voor December

VOORGERECHTEN

KOUD

Cocktail met grijze garnalen13.00
Carpaccio van hert met garnituur14.00

WARM

Dagsoep6.00
Roomsoep7.00
Garnaal kroketten12.00
Kaaskroketten9.00
Huisgemaakte fazant-
boschampignons kroketten
16.00
Scampi v/d Chef (6)
(Amoricainsaus, witte wijnsaus
met tomaatjes en dragon)
14.00
Kikkerbillen met look11.50
Calamares met huisgemaakte tartaarsaus11.50
Warme Camembert met z’n garnituur15.00

HOOFDGERECHTEN

Steak met saus naar keuze20.00
Filet pur met warme groentjes
en saus naar keuze
28.00
Het beste van de jager
(fazant, hert en everzwijn)
26.00
Bourgondische kiproulade met
warme groentjes
21.00
Sauzen: één saus in prijs inbegrepen
Vleessaus
Champignonroom
Peperroom
Provençaalse saus
Kabeljauw “De Wijngaerd”
(wijnsaus met champignons garnalen en tomaat)
25.50
Gebakken zeetong met
huisgemaakte tartaarsaus en saus
29.80
Forel op Ardense wijze met salade
(sausje met spekreepjes en champignons)
18.50
Visserspannetje25.00
Scampi in spekjasje (8)22.00
Salade Niçoise20.00

DESSERTEN

Vanille-ijs met verse chocoladesaus7.70
Vanille-ijs met advocaat 7.70
Café Glacé 7.70
Sabayon met vers fruit en ijs 8.50
Warm appeltaartje met gezouten karamelijs8.50
Heerlijke kaasschotel met stokbrood9.50