Menukaart

Onze Soepen

* Dagsoep of roomsoep

Koude voorgerechten

* Cocktail met grijze garnalen

* Carpaccio van rundvlees met pesto en parmezaanse kaas

* Salade Niçoise

* Salade “De Wijngaerd” (met spekreepjes)

* Toast met warme geitenkaas op een salade

Warme Voorgerechten

* Garnaalkroketten en kaaskroketten

* Toast zéér gul bedekt met verse champignons

* Scampi Look, van de Chef of in een spekjasje

* Kikkerbillen in een lookbotersaus

* Sint Jakobsschelp op traditionele wijze

* Calamares à la Romana

* Gegratineerd visserspannetje

* Wijngaardslakken met een lookbotersausje

Koude Schotels met Katelijnse groentjes

* Koude Schotel van het huis

* Tomaat garnaal

* Schotel met verse zalm

* Reuzenschotel “De Wijngaerd”

Snacks

* Croque-Monsieur

* Croque-Madame

* Croque Bolognaise

* Croque Garnaal

* Croque “De Wijngaerd” (geitenkaas, spek & tomaat)

* Stokbrood met hesp en kaas

* Stokbrood smos tonijnsla

* Stokbrood De Wijngaerd (geitenkaas, spek en tomaat)

* Omelet met spek

* Omelet garnaal

* Omelet v/h Huis

* Spaghetti klein

* Spaghetti middelgroot

* Spaghetti groot

* Witloof met hesp en kaassaus in de oven (niet in Juli of Augustus)

Vegetarische Gerechten

* Vegetarische Omelet

* Vegetarische Spaghetti

* Vegetarische Wok van Katelijnse groentjes

Visgerechten

Onze visgerechten worden steeds geserveerd  met aangepaste groentjes

*  Gebakken zeetong met huisgemaakte tartaarsaus en zijn salade

*  Kabeljauwfilet “De Wijngaerd” (Wijnsausje met champignons, garnaaltjes en tomaten)             

*  Gebakken zalmfilet met grijze garnalen en een whiskeysausje         

*  Brochette van zalm en scampi met wokgroentjes, oosterse saus en rijst

*  Forel op Ardense wijze (sausje met spekreepjes en champignons)             

*  Gegrilde sardienen op Provençaalse wijze              

*  Gegratineerd visserspannetje met diverse vissoorten             

*  Scampi  met  look             

*  Scampi  van de Chef  (saus amoricaine)

*  Scampi in een gerookt spekjasje

Vleesgerechten

Menu Cow Onze vleesgerechten worden steeds geserveerd met aangepaste groentjes 

* Steak natuur met salade en/of vleessaus

* Steak Provençaals

* Steak met groene peper of peperroom

* Steak met gebakken champignons of champignonroom

* Steak béarnaise

* Steak roquefortsaus

* Reuzerundsbrochette met saus naar keuze

* Chateaubriand met warme groentjes en saus naar keuze (2 pers)

* Rundsfilet pur met warme groentjes en een saus naar keuze

* Bourgondische kiproulade met een vulling van groenten en kruiden

* Fijne kipfilet met heerlijke champignonroomsaus

* Lamskroontje op Provençaalse wijze

Desserten

* Vanille-ijs met verse chocoladesaus

* Vanille-ijs met verse fruitsalade

* Vanille-ijs met advocaat

* Vanille-ijs met aardbeien (seizoen)

* Flensje met suiker of siroop

* Flensje met ijs geflambeerd met Grand Marnier

* Sabayon met vers fruit en ijs

* Fruitwaaier “De Wijngaerd” met bolletje ijs en slagroom

* Chocolademoelleux met een bolletjes vanille-ijs en seizoen fruit                  

* Heerlijke kaasschotel met stokbrood

* Warme camembert op Provençaalse wijze met brood